23. feb, 2017

Dumle flyttat och lite till.........

Ja, Dumle har ju flyttat för länge sen egentligen (westving's Exodus) Och han har det hur bra som helst med en äldre pudeltik vid namn Elise och heter numera Moltas. Han flyttade inte så långt utan bor kvar i Göteborg.

Hans bror Pelle (westving's leviticus) har oxå flyttat en gång till. Han flyttade till en jättego familj i Varberg men efter en del familjeomständigheter valde de att låta honom få en ny familj där han fick mer tid. Pelle är numera Dalänning som sin syster Bella (Westving's Genisis) och han heter numera Olle. De har tom.haft en liten träff uppe i Falun.  Alla tre valparna har det bra och har fått fina hem.

My dog var jag på med Mumble och Molly. Första dagen fick båda very good  med fina kritiker. Domare var Åke Cronander

Andra dagen fick Mumble very good oxå och fin kritik igen. Molly fick excellent med ck och kom 2:a i ÖKK. Väldigt glad då konkurrensen är mycket hård. Domare Michael Forte

Själv är jag fortsatt inte bra med muskelvärk, muskelkramper mm som gör mig helt.  Är under utredning men det går såååå sakta. Hade så gärna kommit igång med mer träning med Molly och Mumble samt utställningar. Men det får vänta lite till. Pga av min värk och att det har varit problematiskt för Mumble och oss när tikarna löper så beslöt jag i höstas att även Mumble behövde nånstans att bo. Så han bor numera inne i Göteborg hos en go foderfamilj, de har även en till papillonhane som är 9 år och det har varit ett jättebra beslut för oss alla. Även om vi fortfarande äger avelsdelen och kan träffa honom när vi vill så gjorde det väldigt ont i hjärtat att lämna av honom. En snällare och mer tålig hund får man leta efter. Alltid glad. Men som sagt det har visat sig vara ett bra beslut.

 Slutet gott, allting gott.

(På bilden är det Mumble mot Bessie och Molly :-) )