3. jul, 2016

Valparna 2v. 1/7

Nu har de öppnat ögonen! Så söta ❤ De blir genast små individer då. Växer så det knakar gör de oxå, precis som de ska. De har dubblerat sin födelsevikt och ligger runt 400g. alla 3.  De har fått klorna klippta och blivit avmaskade för första gången nu. Än så länge behöver vi inte göra så stora insatser men snart börjar de ta sig fram med annan fart och då blir det liv i luckan. Ingen utomstående får ännu kom in och de andra hundarna i flocken får oxå vänta ett tag till. Tryggt och mysigt hos mamma i vårat sovrum i närheten av köket.

 Vi andra har roat oss med utställning i Borås. Så roligt att träffa andra kennlar och papillonägare. Riktigt trevligt i fredags på Klubbens utställningsdag. 97 pappisar. Lisa Molin var domare. Mumble fick very good och Molly excellent och placerad 4:a i unghundsklassen. Båda fick jättefin kritik. På Lördagen var det SDHK's utställning med 86 pappisar och då fick Mumble och Molly excellent .  Är väldigt nöjd med båda dessa unga hundarna trots allt.

Vill passa på att inbjuda till min FB grupp kennel Westvings oxå. Där kan man följa lite vad som händer eftersom jag uppdaterar där oftare. Nya valpbilder ligger under "Valpar till salu"här ovan.